Site icon

Danmark vandt 2-1 over Østrig

Efter sejren mod Frankrig mødte Danmark mandag aften Østrig i UEFA Nations A League gruppe 1. I kampen, der startede med 90 minutters forsinkelse på grund af strømafbrydelsen i Wien, besejrede Danmark med en score på 2-1 og fik 3 point.

Danturk.com

KØBENHAVN – Det danske herrelandshold vandt mandag aften 2-1 over Østrig i Nations League efter en længere strømafbrydelse. Dermed har danskerne seks point efter to kampe, og topper dermed gruppen foran Kroatien, der spillede 1-1 mod Frankrig.

Danmark bragte sig foran 1-0 med Pierre Emile Höjbjergs mål i kampens 28. minut, som startede efter en længere strømafbrydelse i Wien. Mens første halvleg blev passeret med denne scoring, bragte Østrig balancen til stillingen med Schlager i det 67. minut. Stryger, der kom på banen i det 84. minut, sendte bolden i nettet og satte sit hold frem igen, og Danmark gik ud af kampen med en 2-1-sejr.

Landsholdspilleren Victor Nelsson, der spiller for Galatasaray, startede kampen i start 11 og blev på banen i 90 minutter. Andreas Cornelius, der spiller for Trabzonspor, blev inkluderet i kampen i kampens 52. minut.

Med dette resultat fik Danmark anden sejr i træk og indtog toppladsen i 1. Gruppe af A Ligaen med 6 point.