Site icon

Joyce Carol Oates’ NATTEN. SØVNEN. DØDEN. STJERNERNE

I denne roman af en af verdens mest betydningsfulde forfattere bliver familiebåndene sat godt og grundigt på prøve i kølvandet på en stor tragedie, og vi får indblik i samfundets dystre sider.

Om bogen:
Udgivelsesdato: 1. juli
Genre: Skønlitteratur
Vejl. pris: 399,95
Format: Indbundet
Sider: 800
Oversætter: Henriette Rostrup
ISBN: 9788771919370

Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne. er en gribende skildring af det moderne USA set gennem en familietragedies prisme. Da en magtfuld forælder dør, reagerer hvert af hans børn på overraskende og uventede måder og hans sørgende enke på den mest overraskende måde af alle.

Joyce Carol Oates’ roman er barsk og skarpsindig og en intens udforskning af raceproblematikker, psykologisk traume, klassekamp, sorg og i sidste ende heling.

Anmeldere om Joyce Carol Oates’ seneste bog på dansk, Mit liv som rotte:

Joyce Carol Oates’ bog Blonde om Marilyn Monroe filmatiseres i en Netflix-serie til september i år.

Om forfatteren:

Joyce Carol Oates er siden sin debut i 1963 blevet hædret med et væld af priser og nomineringer. Bl.a. har hun vundet The National Book Award, og hun har været nomineret til Pulitzer-prisen hele fem gange. Senest er hun blevet tildelt The Jerusalem Prize, som gives til en forfatter, der giver stemme til en vision om menneskelig frihed. Joyce Carol Oates' bestsellerroman Blonde om Marilyn Monroe filmatiseres i en Netflix-serie den 23. september 2022.
Exit mobile version