Site icon

Den glemte pige

Karin Slaughter er tilbage med et nyt mysterium, nye hemmeligheder og drab. Bogen “Den glemte pige” snart udkommer i Danmark.

Longbill Beach, 1982. Emily Vaughn er i fuld gang med at gøre sig klar til afslutningsfesten – højdepunktet for enhver elevs fire år på high school. Men Emily har en hemmelighed. Og inden aftenen er gået, vil hun være død.

Om bogen:
Genre: Krimi, Oversætter: Henrik Enemark Sørensen, Sider: ca. 400, Vejl. pris: 299,95, ISBN: 9788771919479

Fyrre år senere er drabet på Emily stadig uopklaret. Hendes venner rykkede sammen i tavshed, hendes familie lukkede sig sammen om sig selv, og livet i lokalsamfundet gik videre. Men alt det er på vej til at ændre sig.

Andrea Oliver ankommer til byen for at løse en opgave, som i bund og grund går ud på at beskytte en dommer, der modtager dødstrusler. Men opgaven er bare et skalkeskjul. For i virkeligheden kommer Andrea til byen for at finde retfærdighed for Emily – og for at afdække sandheden, før morderen beslutter sig for også at bringe hende til tavshed …

Om forfatteren:
Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 forskellige lande, og de har solgt i mere end 35 millioner eksemplarer. Den selvstændige roman Brudstykker udkom som Netflix-serie i marts 2022 med bl.a. Toni Collette i en af hovedrollerne, og Grant County- og Will Trent-serierne udvikles i øjeblikket til selvstændige tv-serier.
Exit mobile version