Site icon

Tyrkiet spillede 3-3 med Luxembourg i Istanbul

Tyrkiet og Luxembourg spillede 3-3 i Nations League -gruppespillet torsdag aften i Istanbul, og dermed sikrer tyrkisk fodboldlandshold sig førstepladsen med 13 point i gruppespillet og kommer op på B Ligaen i Nations League.

Danturk.com

Det tyrkiske fodboldlandshold spillede 3-3 mod Luxembourg på hjemmebane i Nations Leagues Gruppe C1 torsdag aften i Istanbul, hvor Luxembourg fik point mod tyrkerne for første gang i 50 år.

Tyrkiet vandt de første 4 kampe i gruppen uden at lukke et mål ind og scorede 14 mål. Men det endte med torsdagens kamp mod Luxembourg. I et målrige opgør i Istanbul delte Tyrkiet og Luksembourg point.

Det ene point betød, at Tyrkiet med 13 point er sikre på førstepladsen i gruppen uanset udfaldet af deres sidste kamp mod Færøerne på søndag og kommer op på B Ligaen i Nations League. Luxembourg tog andenpladsen med 8 point.

Luxembourg scorede tre gange med Martins i det 8. minut, Sinani i det 37. minut og Gerson Rodrigues i det 69. minut.

Tyrkisk landshold, der faldt tre gange tilbage i kampen på Başakşehir Fatih Terim Stadium, forlod banen med 3-3 uafgjort resultat. Målene for Tyrkiet kom fra Cengiz Ünder, Chanot (selvmål) og İsmail Yüksek.

Cengiz Ünder scorede landsholdets første mål mod Luxembourg fra straffesparkspletten i kampens 16. minut.

İsmail Yüksek, som for første gang blev inviteret til fodboldlandsholdet, scorede sit første mål i den første kamp. İsmail bragte landsholdets afgørende mål, da han scorede i det 87. minut.

Tyrkiet spiller sin sidste kamp i gruppen på udebane mod Færøerne på søndag.