Site icon

Opfordring til at ‘stemme’ fra folketingskandidater

Forud for folketingsvalget 1. november, kæmper folketingskandidaterne af tyrkisk og tyrkisk/kurdisk oprindelse for alvor for at gøre sig umage og opfordrede borgere med en anden etnisk baggrund, der har stemmeret, til at stemme på til folketingsvalget.

Danturk.com

11 folketingskandidater af tyrkisk og tyrkisk/kurdisk oprindelse fra forskellige partier stiller op til folketingsvalget.

Forud for folketingsvalget 1. november kæmper kandidaterne for alvor for at gøre sig umage og opfordrer borgere med en anden etnisk baggrund, der har stemmeret, til at stemme på til folketingsvalget.

Ved valget skal 7 folketingskandidater fra fire forskellige partier i hovedstaden konkurrere om at blive valgt til folketinget.

I hovedstaden konkurrerer Yıldız Akdoğan (S), Elif Demir Gökçe (KD), Hediye Temiz (B), İbrahim Benli (Ø) og Necla Baran (Ø), Halime Oğuz (SF) og Serdal Benli (SF) om at blive valgt som folketingsmedlemmer.

Esat Sentürk i Höje Taastrup og Hikmet Altun i Sjælland storkreds er kandidater for Radikale Venstre. Ahmet Üzümcü fra Frie Grönne stiller op til folketinget i Holbæk.  Sinem K. Demir (Ø) er kandidat i Nordsjælland.

Exit mobile version