Site icon

Tyrkiet snuppede de tre point i forlænget spilletid mod Letland

I den tredje kamp i EM-kvalifikationen kvalifikationsgruppe D mødte det tyrkiske fodboldlandshold Letland på udebane og slog Letland 3-2.

I gruppe D i EM-kvalifikationen besejrede Tyrkiet Letland 3-2 på udebane. Med dette resultat øgede Tyrkiet sin score til 6 og flyttede op til toppen af sin gruppe med en kamp i hånden.

Mål i kampen; Abdülkerim Bardakcı i det 22. minut, Emsis i det 51. minut, Cengiz Ünder i det 61. minut, Tobers i 90+4 og İrfan Can Kahveci i 90+5.

I det 22. minut tog det tyrkiske landshold føringen 1-0 med Abdülkerim Bardakcıs mål og  tyrkerne sluttede første halvdel af kampen med 1-0 føring.

Med Emsis mål Letland fik kampen 1-1 uafgjort i det 51. minut.

I det 62. minut scorede tyrkerne igen. Cengiz, der fik bolden i det lettiske straffesparksfelt med Orkuns aflevering, skud ind  i nettet fra hjørnet: 1-2

I det 90+4. minut fik Letland uafgjort igen. Tobers sendte bolden ind i straffesparksfeltet og det resulterede 2-2.

I det 90+5. minut tog tyrkiske landshold igen føringen, da Irfan Can Kahveci scorede det sidste mål af kampen. Kampen endte 2-3 til Tyrkiet.

Tyrkiet fører gruppen med mere end en kamp

I EM-kvalifikationen øgede Tyrkiet, som besejrede Armenien 2-1 på udebane og tabte 2-0 til Kroatien i Bursa, sin pointtælling til 6 med Letlands sejr og flyttede til toppen af gruppen med en kamp i hånden.

Tyrkiske fans forlod ikke landsholdet alene

I udekampen mod Letland tog tyrkiske fans også plads på tribunerne.

Tyrkiske fans fra værtslandet og forskellige lande i Europa støttede månestjerneholdet på det sted, der var reserveret til dem på Skonto Stadium. Nogle tyrkiske fans blev også set se kampen blandt lettiske fans.

Næsten hele Skonto Stadion med 8.000 pladser i hovedstaden Riga er fyldt.