Site icon

Galatasaray efterlod turen til Istanbul

I den første kamp i playoff-runden i Champions League tabte Galatasaray 3-2 til Young Boys.

Af Danturk.com

Den tyrkiske storklub Galatasaray tabte onsdag aften 3-2 til den schweiziske repræsentant Young Boys i det første af to opgør i Champions Leagues playoffrunde på Wankdorf Stadion i Schweiz.

Galatasaray startede kampen dårligt med at indkassere et mål i de første minutter og gik til pause bagud med 2-0. Holdet formåede dog at udligne hen imod slutningen af anden halvleg. Desværre, i det 84. minut, blev de reduceret til 10 mand på banen og tabte kampen 3-2 efter et straffespark.

Danske Elias Jelert spillede en uheldig rolle for Galatasaray, der onsdag aften tabte 2-3 mod schweiziske Young Boys i den første kamp i playoffrunden.

Efter blot tre minutter lavede danskeren en stor fejl i opspillet, hvilket førte til schweizernes første scoring. Det var første gang, at den danske back havde fundet vej til startopstillingen på det tyrkiske mandskab.

Galatasarays forsvarsspiller Abdülkerim Bardakci fik et rødt kort i det 84. minut efter at have forårsaget et straffespark, hvilket resulterede i et 3-2 nederlag.

De hjemmeholdte Young Boys’ mål kom fra Joel Monteiro i det 4. og 45+4. minut, mens Ugrinic scorede fra straffespark i det 86. minut.

Galatasaray’s mål blev scoret af Michy Batshuayi, der kom ind i det 66. minut og fandt nettet to gange i løbet af seks minutter.

Galatasaray’s træner Okan Buruk så kampen fra tribunen på grund af en karantæne, mens assistenttræner İrfan Saraloglu sad på bænken.

Med dette resultat har Galatasaray efterladt turen til returopgøret i Istanbul.

Galatasaray og Young Boys mødes i returkampen 27. august,  kl. 22.00 dansk tid. Vinderen af det opgør er klar til Champions League.