Site icon

Galatasaray slutter i Champions League

Galatasaray blev slået ud af Champions League efter at have tabt 1-0 på hjemmebane til det schweiziske hold Young Boys i kvalifikationskampen tirsdag aften.
Foto: AA

Af Danturk.com

Efter nederlag på 3-2 og 1-0 til Young Boys i playoff-runden af UEFA Champions League er Galatasaray nu ude af turneringen og fortsætter i UEFA Europa League.

Den store tyrkiske fodboldhold Galatasaray mødte det schweiziske hold Young Boys i returopgøret i UEFA Champions League Playoff-runden tirsdag aften på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park.

Young Boys vandt kampen 1-0 og kvalificerede sig til Champions League.

Young Boys sikrede sejren med et mål af Virginius i det 87. minut.

Galatasarays målmand Fernando Muslera fik et rødt kort efter at have reageret på Virginius’ jubel efter målet.

For tredje gang ude i kvalifikationen

Galatasaray er for tredje gang i sin historie ikke kommet videre fra kvalifikationen til UEFA Champions League.

Det gul-røde hold, som har spillet i gruppespillet i UEFA Champions League 17 gange indtil nu, har kvalificeret sig gennem kvalifikationsrunderne 10 gange og været direkte i gruppespillet 7 gange.

Tre nederlag i træk i Europa

Galatasaray har tabt sine seneste tre kampe i de europæiske turneringer.

I denne sæson startede holdet heller ikke godt. Sidste sæson blev det gul-røde hold slået ud af Europa League efter at have tabt 4-1 til Sparta Prag fra Tjekkiet i returkampen i 16. rundens playoff, selvom de havde vundet den første kamp 3-2.

Spændinger i kampens sidste øjeblikke

I kampens sidste minutter opstod der spændinger mellem spillere fra de to hold og deres bænke.

Hos Young Boys blev Ebrima Colley og Filip Ugrinic, der blev taget ud af kampen i det 80. minut, bedt af dommeren om at forlade banen via det fjerneste hjørne. Efter spillet blev genoptaget, hævdede spillerne, at de blev ramt af fremmedlegemer kastet fra tilskuerpladserne og gik derfor ind på banen.

I mellemtiden reagerede Galatasaray-spillerne på de to Young Boys-spillere for at forsinke spillet. Kaan Ayhan løb mod udskiftningsbænken og diskuterede med Young Boys-træneren Patrick Rahmen. Efter sammenstødet, som involverede spillere fra begge hold og deres bænke, blev Darian Males og Kaan Ayhan tildelt gule kort.

Exit mobile version