Site icon

Besiktas fik en dårlig start på Europa League

Den tyrkiske fodboldklub, Besiktas led deres første nederlag denne sæson, da de i første runde af UEFA Europa League blev slået 4-0 af det hollandske hold Ajax på udebane.

Af Danturk.com

Kampen blev spillet på Johan Cruyff Arena, hvor Ajax sikrede sig en komfortabel sejr med mål fra Kian Fitz-Jim i det 31. minut, Mika Marcel Godts i både det 51. og 73. minut samt Kenneth Taylor i det 55. minut.

Besiktas’ træner Giovanni van Bronckhorst gav debut til den blot 17-årige Mustafa Erhan Hekimoğlu, der med sine 17 år og 157 dage blev den yngste Besiktas-spiller til at starte i en Europa League-kamp.

Med dette nederlag kunne Besiktas ikke hente point i deres første Europa League-kamp, mens Ajax sikrede sig en stærk start med 3 point.

Besiktas møder Eintracht Frankfurt i næste uge på hjemmebane, mens Ajax rejser til Prag for at møde Slavia Prag.