Forbrydelser på stribe og forbudt kærlighed

Bogen udkommer 3. oktober I Genre: Skønlitteratur / historisk fiktion I Vejl. pris: 299,95 I Sprog: Dansk I Format: Indbundet med smudsomslag, illustreret I Sider: ca. 408 I ISBN: 9788775960422

Kom med til fortidens København i andet hæsblæsende bind af den vilde historie om Jim Lyngvilds skamløse familie, der i 1900-tallet gjorde København usikker med det ene kriminelle påhit efter det andet.

“Ganske net, kvik; vistnok uden skam”. Sådan beskrev en retslæge Jim Lyngvilds forfader, Martin Hansen. Men Hansen-familien, der levede i København i begyndelsen af 1900-tallet, var ikke kun hårdkogte kriminelle. De var også en kærlig, dybt loyal familie, der holdt sammen i tykt og tyndt. Jim Lyngvild har brugt timevis på at grave gamle billeder, retsdokumenter og sågar falske penge frem. I hænderne på Pernille Redder er det omfattende materiale blevet til en spændende familiekrønike, som udkommer på Falco 3. oktober.

Kom med til fortidens København i andet hæsblæsende bind af den vilde historie om Jim Lyngvilds skamløse familie, der i 1900-tallet gjorde København usikker med det ene kriminelle påhit efter det andet.

Natsværmerne, som er anden del af Uden Skam-serien, udkommer på Forlaget Falco 3. oktober 2024.

Første bog i Uden Skam-serien, Det geniale kup, sluttede med, at adskillige medlemmer af familien røg bag tremmer, da de forsøgte at svindle med boner på travbanen.

To år efter løsladelsen arbejder Angelica i sin tantes systue, drømmer om at rejse til England og udleve den forbudte kærlighed til sin veninde Peggy, men har samtidig et godt øje til broren Martins forretningskumpan. Men er han nu til at stole på?

Angelicas bror, Martin, roder sig ud i flere og flere kriminelle ”forretninger”: Pasfalskneri, spritsmugling, og så er der et gammelt regnskab med de falske trav-boner, han ikke kan slippe. Hans dristige planer om falskmøntneri ender dog med at sætte familiens ellers tætte sammenhold på svær prøve.

LÆS:  Forældre og børn må ikke dø!

Serien er skrevet på baggrund af tusindvis af dokumenter, som Jim Lyngvild har gravet frem fra diverse arkiver, både offentlige og hos nære og fjerne slægtninge. I hænderne på Pernille Redder er det blevet til en farverig familiekrønike fra
en tid, hvor det sjældent kunne svare sig at blive på den rigtige side af loven.

Natsværmerne begynder i 1916 og følger familien Hansen indtil begyndelsen af 1920’erne.

Om forfatteren

Pernille Redder er journalist og forfatter med en lang karriere i tv-branchen blandt andet på DR’s Aftenshowet. Hun skriver både fag- og skønlitteratur og rådgiver kommende forfattere. Hun er også forfatter til Det Geniale Kup, som er første bind i Uden Skam-serien.

Jim Lyngvild er uddannet designer og arbejder som fotograf, iværksætter, formidler og kunstner. Han har stået bag flere store udstillinger i Danmark, blandt andet på Nationalmuseet, Kronborg Slot og Koldinghus. Natsværmerne er skrevet af Pernille Redder efter idé og research af Jim Lyngvild, som er efterkommer af Hansen-familien.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *