om DANTURK.com

Danturk.com er dansksproget nyhedsmedie med tyrkiske og danske nyheder til folk fra Tyrkiet i Danmark og danskere, der har interesse for det tyrkiske samfund i Danmark og i Tyrkiet.

Danturk.com udgives af HCK Media der udgiver også tyrkisksproget dansk netavis haber.dk og Cengiz Kahraman er ansvarshavende chefredaktør.

Danturk.com henvender sig til danskere og andre indvandrere grupper, der interesserer om det tyrkiske samfund i Danmark og i Tyrkiet, og til den unge og voksne dansk-tyrkiske befolkning i Danmark.

En ny generation af tyrkiske befolkning i Danmark bruger det danske sprog. Danturk.com giver ”dem” mulighed for at læse om ”os”, og siger at vi er en del af samfundet. Netavisen kan i øvrigt bruges af alle med interesse for målgruppen.

Danturk.com medvirker til at nuancere og synliggøre billedet af det tyrkiske samfund i Danmark.

Danturk.com som medie er en vigtig partner for de virksomheder, der retter deres markedsføring til indvandrerergrupper primært folk fra Tyrkiet.

Danturk.com uafhængig af partipolitiske og økonomiske interesser. Netavisen er økonomi er baseret på støtte fra Medienævnet og på annonceindtægter.

Med Danturk.com rammer du plet i en købestærk målgruppe. Vi hjælper dig også med du kommer i kontakt med det tyrkiske samfund i Danmark og står gerne til rådighed med kreativ sparring m.v.

Kontakt os på telefon 2127 1744 eller på e-mail: info@danturk.com

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.