Danske Medier ansætter Dicle Duran Nielsen som ny administrerende direktør

Danske Medier har fra 1. marts ansat Dicle Duran Nielsen som ny administrerende direktør.

Dicle Duran Nielsen tiltræder som ny administrerende direktør for brancheorganisationen Danske Medier. Hun kommer fra en stilling som juridisk og politisk direktør ved Koda.

Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse.

Dicle Duran Nielsen har en lang karriere bag sig. Hun kommer fra en stilling som juridisk og politisk direktør ved Koda. Før det har hun været forhandlingschef ved Copydan, og har tidligere arbejdet som advokat.

“Techgiganternes massive indflydelse og de digitale forandringer bliver mere og mere indgribende i samfundet. I en epokegørende tid er det altafgørende at værne om de frie og uafhængige medier, som er med til at sikre den demokratiske samtale og beskytte os alle mod magtmisbrug, misinformation og ekkokamre. Jeg glæder mig derfor meget til at varetage arbejdet i Danske Medier og takker også for tilliden,” udtaler Dicle Duran Nielsen.

Danske Mediers bestyrelsesformand, Christina Blaagaard, er meget glad for, at Dicle Duran Nielsen har påtaget sig opgaven som administrerende direktør:

“Mediernes rolle i et samfund, der i stigende grad er påvirket af techgiganternes indflydelse – både i forhold til det økonomiske økosystem, rettigheder, data og ikke mindst i forhold til demokratiet og publicismens rolle, kræver et Danske Medier, der står stærkt på netop de områder,” siger formanden og uddyber:

”Med Dicle Duran Nielsen som ny direktør for Danske Medier styrkes det arbejde i endnu højere grad. Med en baggrund i rettighedsarbejde og med en dyb forståelse for de nationale og internationale interesser på spil her, kommer Dicle Duran Nielsen med de allerbedste forudsætninger for at fortsætte det gode arbejde, der allerede er i gang. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” lyder det fra Christina Blaagaard.

LÆS:  Analytiker: Erdogan gør tyrkere i Danmark stolte og får deres stemme

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *