Fenerbahce fik en sejr i deres første Europa League-kamp

Det tyrkiske gul-blå hold, Fenerbahce åbnede UEFA Europa League med en 2-1 sejr over det belgiske hold Union Saint-Gilloise i første runde.

Af Danturk.com

Kampen blev spillet på Ülker Stadion i Istanbul, hvor gæsterne startede stærkt og skabte tre store chancer inden for de første 20 minutter, men de kunne ikke få bolden i nettet.

Fenerbahce begyndte dog at tage kontrol over spillet og gik i front i det 26. minut med et mål af Caglar Söyüncü.

Den første halvleg endte 1-0 til Fenerbahce, som formåede at holde modstanderen fra yderligere chancer.

I anden halvleg var Fenerbahce mere dominerende på modstanderens halvdel, men de havde svært ved at skabe farlige situationer.

Efter at Union Saint-Gilloise blev reduceret til 10 mand i det 74. minut, kunne Fenerbahce øge føringen til 2-0 efter et selvmål af Christian Burgess i det 82. minut.

I kampens sidste minutter blev Fenerbahces Bright Osayi-Samuel udvist med sit andet gule kort, hvilket resulterede i et straffespark til gæsterne.

Fenerbahces kroatiske målmand Dominik Livakovic reddede straffesparket i det 90+2. minut, men gæsterne formåede alligevel at score i det 90+3. minut via Ross Sykes.

Kampen sluttede dog med en 2-1 sejr til Fenerbahce.

Fenerbahce spiller deres næste Europa League-kamp den 3. oktober på udebane mod Twente.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.