Tyrkiet er i kvartfinalen ved EM

TYRKIET ER KLAR TIL KVARTFINALEN EFTER EN FORTJENT SEJR PÅ 2-1 OVER ØSTRIG

Tyrkiet slog Østrig ud af EM i ottendedelsfinalen ved EURO 2024 med en 2-1-sejr og nu er de klar til kvartfinalen.

Af Danturk.com

I en meget spændende og nervepirrende kamp på Leipzig stadion lykkedes det Tyrkiet at nå kvartfinalen. Det tyrkiske fodboldlandshold vandt med 2-1 over Østrig i ottendedelsfinalen og er videre til EM`s kvartfinalen.

De tyrkiske fodboldfans, der fyldte Leipzig stadion og dem, der så kampen foran skærmen, oplevede en meget spændende og uforglemmelig kamp tirsdag aften.

I den nervepirrende kamp var der tre mål. Alle tre mål blev scoret efter hjørnespark.

Allerede inden der var gået et minut, scorede Merih Demiral til 1-0 over Østrig. Demiral omsatte Arda Gülers hjørnespark til mål.

Merih Demiral gjorte igen endnu engang på hjørnespark i 60. minutter. Han steg op til et hjørnespark og pandede bolden i nettet til 2-0.

Østrig reducerede til 2-1 i 67. minutter. Stefan Poschs hjørnespark havnede for fødderne af Michael Gregoritsch, der reducerede for østrigerne.

Østrigerne pressede ellers hårdt på i slutfasen, og Mert Günok i målet leverede sit livs redning.

Tyrkiet møder Holland i EM-kvartfinalen. Kampen spilles i Berlin lørdag den 6. juli.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.