Galatasaray spillede uafgjort 2-2 med Zalgiris Vilnius

Det tyrkiske mesterhold Galatasaray spillede uafgjort 2-2 på udebane med den litauiske repræsentant Zalgiris i den første kamp i UEFA Champions Leagues anden kvalifikationsrunde.

Af Danturk.com

I den første kamp i Champions Leagues 2. kvalifikationsrunde var Galatasaray gæst hos Zalgiris Vilnius på Vilniaus LFF Stadium, hvor kampen endte uafgjort 2-2.

Selvom de tyrkiske mestre kæmpet sig hård og missede alletiders chance endte kampens første halvleg 0-0.

I begyndelsen af ​​anden halvleg gav Oyewusi sit hold en 1-0-føring i det 47. minut i Zalgiris.

Først udlignede Abdulkerim Bardakci efter 75 minutter, og tre minutter senere scorede Halil Dervisoglu til 2-1.

Der troede tyrkerne nok, at kampen var vundet indtil overtiden, hvor førnævnte Kazlauskas dukkede op.

Med Kazlauskas mål i 90+1 endte kampen 2-2.

Den danske landsholdsspiller Victor Nelsson spillede hele kampen for Galatasaray.

Returopgøret i denne kamp spilles onsdag den 2. august klokken 21.30 på RAMS Park.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Tyrkisk køkken introduceret i Sverige