FCK er klar til at tage udfordringen op

FC København sejrer komfortabelt mod FCB Magpies i Parken og er videre til tredje runde af Conference League-kvalifikationen

Af Pelle Johansen

FC København (FCK) fortsætter deres europæiske eventyr, efter de i aften leverede en overbevisende præstation mod det mindre kendte hold FCB Magpies fra Gibraltar i anden runde af Conference League-kvalifikationen.

Med en 5-1 sejr i Parken, ovenpå en 3-0 sejr i det første opgør, er FCK klar til at tage skridtet videre i turneringen.

Træner Jacob Neestrup valgte at give spilletid til nogle af de spillere, der normalt ikke får så meget, hvilket resulterede i et halvt reservehold.

En tidlig usikkerhed opstod dog, da et målmandsdrop i første halvleg bragte det gibraltarske hold foran, hvilket gav en kortvarig spænding til kampen. Men FCK viste hurtigt deres overlegenhed, og i anden halvleg satte de tempoet op og scorede mål nærmest som de ville.

Kampen endte med en komfortabel 5-1 sejr til de danske mestre, som nu har momentum og selvtillid op til de kommende udfordringer.

Efter kampen udtalte Jacob Neestrup:

“Vi er glade for sejren og den måde, vi kunne vende kampen på i anden halvleg. Det er vigtigt for os at give alle spillere mulighed for at vise deres værd, og jeg er tilfreds med, at vi kunne gøre det i aften. Vi ser frem til de kommende kampe og er klar til at tage udfordringen op.”

Med denne sejr er FCK nu klar til at møde tjekkiske Banik Ostrava i tredje runde af kvalifikationen. Første opgør spilles i Parken den 7. august, inden returopgøret finder sted den 15. august.

Den samlede vinder af disse kampe vil sikre sig en plads i playoff-runden af Conference League-kvalifikationen. Der er derfor spænding i luften for både spillere og fans, når FCK nu sætter kursen mod nye udfordringer på den europæiske scene.

LÆS:  PKK-dømt mand udleveret til Tyrkiet af Sverige anholdt

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.