Antallet af køretøjer i trafikken i Tyrkiet oversteg 28 millioner

Antallet af køretøjer i Tyrkiet har oversteget 28 millioner. I september blev 198 tusind 740 flere køretøjer registreret til trafikken.
Foto: AA

Af Danturk.com

Antallet af køretøjer i Tyrkiet stiger dag for dag. Antallet af køretøjer oversteg 28 millioner.

I september blev 198 tusind 740 køretøjer registreret til trafik. I slutningen af september var det samlede antal registrerede motorkøretøjer 28 millioner 183 tusind 745.

Det offentliggjorde Det tyrkiske statistiske institut for september.

Blandt de køretøjer, der blev registreret i september, udgjorde motorcykler 47,7 procent, biler 37,1 procent, små lastbiler 8,8 procent, traktorer 3,7 procent, lastbiler 1,7 procent, minibusser 0,6 procent, busser 0,3 procent og specialkøretøjer 0,1 procent.

Mens antallet af motorkøretøjsregistreringer steg med 8,6 procent, 8,3 procent og 7,1 procent for traktorer, specialkøretøjer og minibusser sammenlignet med måneden før, faldt det med 27,0 procent for små lastbiler, 17,8 procent for biler, 13,4 procent for motorcykler, 5,8 procent for busser og 1,4 procent for lastbiler.

I perioden januar-september var de 3 mest foretrukne farver i de biler, der var registreret til trafik, grå med 34,8 procent, hvid med 27,9 procent og blå med 12,3 procent.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *