Det tyrkiske U21 landshold tabte over Danmark i Vejle

Det tyrkiske U21 landshold tabte tirsdag 3-2 over Danmark EM-kvalifikationskamp i Vejle og Danmark sikrede playoff kampe til efteråret om EM-deltagelse.

Foto: https://www.tff.org/

DANTURK.com

KØBENHAVN – Det danske U21-Landshold har haft tirsdag eftermiddag en afgørende kamp i Vejle, hvor playoff-pladsen i EM-kvalifikationen skulle sikres. Og med en 3-2 sejr lykkedes det Danmark fik andenplads i puljen, som sikrer U21 landsholdet playoff-kampe til efteråret.

Det startede godt for tyrkiske landshold, der allerede efter 9 minutter kom foran 1-0, men det gik ikke helt så godt derefter for de tyrkiske unge. Det danske u21-landshold var hurtigt tilbage og balancerede kampen på en scoring af Matthew O’Riley efter 17 minutters spil. Første halvleg sluttede 1-1.

Den tyrkiske offensivspiller Aral Simsir fra FC Midtjylland blev indskiftet til anden halvlegs start. Aral Simsir født og opvokset i Danmark og har valgt at satse på det tyrkiske landshold, selvom han i siden 2017 har repræsenteret det danske U16-, U17-, U18- og U19-landshold.

I anden halvleg i kampen scorede de danske unge 2 mål mere. Efter 66 minutter kom den andet mål fra Gustav Isaksen og efter 76 minutter scorede Mathias Kvistgaarden. I dommerens tillægstid reducerede Tyrkiet med Bertug Özgür Yildirims mål, men Danmark gik ud af kampen med 3-2 sejr.

Det tyrkiske u21 landshold har mistet chancen for at gå til EM før kampen. De sluttede turnering på en 3. plads i gruppen efter at have fået 2 sejre, 4 nederlag og 2 uafgjort i gruppekampene.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Fra bogorm til snigskytte: En uforglemmelig fortælling fra 2. verdenskrig

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *