FCK spillede 0-0 med Sevilla i hjemmebanen

FC København og Sevilla spillede 0-0 i Champions League-gruppespillet onsdag aften i Parken.

Danturk.com

FC København og Sevilla spillede 0-0 i en halvkedelig Champions League-kamp onsdag aften i Parken, og de danske mestre fik sit første point i Champions League-gruppespillet. Begge hold har haft stor chancer, men det lykkedes ikke for dem. Det var en flot aften og godt resultat for FCK. De leverede alligevel en god kamp.

Både den tidligere FCK spiller Thomas Delaney og Kasper Dolberg fik spilletid i Sevillas røde trøje i Parken. Delaney var i Sevillas startopstilling og Kasper Dolberg fik 15 minutters spilletid i anden halvleg.

Både FCK og Sevilla tabte i første runde af gruppespillet i turneringen. FCK tabte 0-3 i Dortmund, mens Sevilla tabte hjemme med hele 0-4 til Manchester City. Men nu har begge hold altså fået et enkelt point med sig videre i aften.

FC København skal møde Manchester City i næste kamp i gruppespillet den 5. oktober.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  En bryllupsfotograf, der foragter ægteskabet møder en håbløs romantiker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *