12 kandidater, der stammer fra Tyrkiet, får ikke nok stemmer ved valget

Ingen af de 12 folketingskandidater, der stammer fra Tyrkiet, får stemmer nok til at komme i Folketinget.

Danturk.com

Efter fire ugers hård valgkamp, hvor der er ofret blod, sved og tårer blev ingen af ​​de 12 kandidater der stemmer fra Tyrkiet valgt ind i Folketinget.

Nogle af kandidater tabte med en meget snæver margin efter afslutningen af ​​optællingen af ​​de personlige stemmer. I København konkurrerede 7 kandidater af tyrkisk og tyrkisk/kurdisk oprindelse ved valget fra forskellige partier for at komme ind i folketinget.

Mens den københavnske kandidat, Yildiz Akdogan (S), der fik flest stemmer ved valget, på sit sociale medie delte, at hun tabte med en lille margin. Det lykkedes heller ikke for de andre kandidater fra SF og Enhedslisten i Københavns storkreds til at blive valgt ind i folketinget.

3 kandidater fra partierne Kristendemokraterne og Uafhængige Grønne i København, Holbæk og Nordjylland blev heller ikke valgt ind, da de to partier var under spærregrænsen, dvs. har fået under 2 procent af stemmerne i landsplan.

To kandidater af tyrkisk oprindelse opnår heller ikke at blive valgt ind for De Radikale, da partiet mistede halvdelen af ​​sin stemmer ved valget.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *