Tyrkiet besejrede lørdag 2-1 på en udekamp mod Armenien

Tyrkiet vendte 0-1 til 2-1 lørdag aften og sikrede sig dermed en god start på EM-kvalifikationsspillet.

Af Savas KARAKAPLAN
savas@danturk.com

Tyrkisk fodboldlandshold startede kvalifikationsgruppen til EURO 2024 med en sejr. Efter at have været bagud 1-0 på udebane mod Armenien i den første kamp i EURO 2024 kvalifikationsgruppe D, fik Tyrkiet en god start på gruppen.

Første halvdel af kampen, der blev spillet på det republikanske stadion endte uafgjort1-1. Efter 10 minutter af kampens start kom Armeniens eneste mål fra Tyrkiets Ozan Kabaks selvmål omvendte spark. Han eskorterede et fladt indlæg i eget net.

Efter 34 minutter kom udligningen fra Orkun Kökcü og stillingen var 1-1 ved pausen. Kerem Aktürkoglu scorede de vindende mål i 64. min for det tyrkiske hold. Kampen endte 2-1 til Tyrkiet.

Tyrkiet øgede sin pointtælling til 3 i den første kamp i denne sejr.

Tyrkiet spiller sin anden kamp i gruppen mod Kroatien tirsdag den 28. marts i Bursa.

Tyrkiet gjorde det 3 ud af 3 mod Armenien

Det tyrkiske fodboldslandshold vandt den 3. kamp i sin historie mod Armenien. Tyrkiet og Armenien var i samme gruppe ved VM 2010 europæiske kvalifikationer.

Orkun scorede andet, Kerem scorede fjerde mål

Orkun Kökçü, der scorede målet, der bragte A-landsholdet til 1-1 uafgjort mod Armenien, oplevede glæden ved at score for anden gang med månestjernetrøjen. Orkun scorede sit første mål for landsholdet ude mod Montenegro.

Kerem Aktürkoglu scorede landsholdets andet mål mod Armenien og scorede 4 mål i månestjerneholdet. Kérem scorede derimod i kampene mod Norge, Gibraltar og Montenegro.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

LÆS:  Politi anholder syrisk kvinde for at anbringe bombe i Istanbul

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.