Hemmeligheder, frihed og søsterskab midt i en krigstid

I en mandsdomineret verden knyttes tre kvinder med hver sin historie sammen i et utroligt søsterskab

Om bogen:  Forfatter: Alix Rickloff  | Udkommer 16. januar I Originaltitel: The girls in navy blue – “Kvinderne i Marineblåt” I Genre: Historisk fiktion I Vejl. pris: 269,95 I Format: Indbundet med smudsomslag I Sider: 392 I Oversætter: Dorthe Klyvø I ISBN: 9788743515845

1918. Amerika er i krig med Tyskland, og for første gang i historien tillader den amerikanske flåde, at kvinder kæmper side om side med mændene. Titusind melder sig frivilligt. Tyskamerikanske Marjory vil bevise sin patriotisme. Kvindesagsforkæmperen Blanche vil bevise, at kvinder er mænds lige. Den generte præstedatter Viv forsøger desperat at gemme sig for politiet.

Mens den amerikanske hær kæmper i Frankrig bliver de tre kvinders planer væltet omkuld, da Vivs mørke fortid endelig indhenter hende.

1968. Nyskilt og vaklende efter en personlig tragedie arver Peggy sin ukendte tante Blanches strandhytte, hvor hun slår sig ned. Men den skrøbelige fred bliver forstyrret, da hun begynder at modtage mystiske postkort, dateret 1918.

Peggy vil gerne lære mere om sin mystiske tante, men da gravearbejdet afslører mere, end hun regner med, må hun beslutte, om det er værd at risikere at miste sig selv.

OM FORFATTEREN Alix Rickloff er en amerikansk forfatter, der er anerkendt for sine historiske og romantiske romaner. På dansk er hun tidligere udkommet med Vejen til London og Hemmelighederne på Nanreath Hall, som var nr. 1 på Arnold Buscks liste over mest solgte paperbacks.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *