Galatasaray vandt i forlænget spilletid mod Sparta Prag

Galatasaray vandt i forlænget spilletid mod Sparta Prag med 3-2 i den første kamp i UEFA Europa League slutspil. Vindermålet blev scoret af Icardi i det 91. minut.
Foto: AA

Brian Priske og Sparta Prag var torsdag tæt på et glimrende resultat i første møde med Galatasaray i Europa Leagues slutspil.

Men i slutfasen lynede den argentinske angriber Mauro Icardi og sikrede tyrkerne en 3-2-sejr. Galatasaray, opnåede en fordel før returkampen mod Sparta Prag ved at score et mål i forlænget spilletid.

Nelsson ser rødt i livlig sejr over Priskes Sparta Prag
Foto: AA

Hjemmeholdet fik sin danske stopper Victor Nelsson sendt tidligt i bad efter godt en times spil for et trække i nødbremsen ved stillingen 2-1.

Sparta Prags danske målmand, Peter Vindahl, så skidt ud, da Kerim Demirbay efter knap 20 minutter sparkede Galatasaray foran 1-0, men siden var han, landsmanden Asger Sørensen og resten af det tjekkiske mesterhold skarpere.

Angelo Preciado udlignede til 1-1 med et flot langskud i starten af en livlig anden halvleg, inden Galatasaray genoprettede sin føring efter et kraftigt afrettet hug fra den belgiske veteran Dries Mertens, som totalt snød Vindahl.

Kort efter røg Nelsson ud, og få minutter senere udlignede den tjekkiske landsholdsangriber Jan Kuchta på et hovedstød efter et syleskarpt indlæg af målscorer Preciado.

Foto: AA

Sparta Prag fik knap 20 minutter i overtal, inden også tjekkerne blev ramt af et rødt kort, og med den ekstra plads på banen fandt Icardi i overtiden frem til et sent sejrsmål.

Der er returkamp i Prag om en uge, og den samlede vinder går videre til Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Returkampen vil blive spillet den 22. februar torsdag kl. 21.00.

LÆS:  Dansk museum hædres i udlandet med stor international pris

To sejr over Sparta Prag

Galatasaray har nu vundet 2 ud af 5 officielle kampe mod Sparta Prag. Det gule-røde hold har tidligere stået over for det tjekkiske hold fire gange med 1 sejr, 1 uafgjort og 2 nederlag. Galatasaray mødte igen deres modstander efter cirka 27 år og udlignede sejrrekorden med en sejr.

Kilder: Ritzau

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *