Jon Harding jagter usædvanlig gerningsmand i ny krimi

Midt i en julefrokost bliver Jon Harding kaldt ud til et gerningssted, hvor en hel familie er blevet brutalt slagtet. Jon Harding og hans hold får testet deres evner, da de skal afsløre, hvem der står bag mordet. Nu lukker sig mit øje er anden del af Jon Harding-serien og udkom 29. februar.
Om bogen: Udkom 29. februar I Genre: Fiktion / Krimi I Vejl. pris: 249,95 I Format: Indbundet med smudsbind I Sider: 357 I ISBN:  9788775961566

Midt i en julefrokost bliver Jon Harding kaldt ud til et gerningssted: En hel familie er blevet brutalt slagtet. Den eneste overlevende er 11-årige Gustav, der bliver fundet, dybt chokeret, i en slagbænk, hvor han har gemt sig.

Da det viser sig, at forældrene skyldte penge til mennesker med rocker-forbindelser, virker det som et oplagt spor at forfølge, men hvem ville skaffe familien af vejen?

Pludselig står Jon Harding og NSE-gruppen med et væld af mistænkte, der kunne stå bag den grufulde forbrydelse, og gådens løsning skal sandsynligvis findes i en af familiens
mange hemmeligheder.

I sin Jon-Harding-serie undersøger Allan Erik Mortensen de otte grundlæggende motiver, der driver drabsmænd, og skriver hver roman ud fra hver af dem. Den foregående roman, Dø hvis du tør, tog udgangspunkt i udstødelse. De øvrige er magt, fanatisme, begær, profit, jalousi, hævn, og spænding.

Om forfatternen:  ALLAN ERIK MORTENSEN (f. 1970) er vokset op på Frederiksberg, men bor i Høng ved Slagelse. Til daglig arbejder han som folkeskolelærer. Han har tidligere skrevet Hængedynd-serien, der består af i alt ti bøger, og Dø hvis du tør, som er første bind i Jon Harding-serien. Nu lukker sig mit øje er andet bind i Jon Harding-serien.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Flertal i Aarhus byråd vil opkalde vej efter muhammedtegner

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *