Bestsellerforfatter på sviptur i Danmark i hæsblæsende ny thriller

Genre: Thriller I Originaltitel: The Collector I Vejl. pris: 299,95 I Format: Indbundet I Sider: 500
Oversætter: Nikolaj Kvistgaard Johansen I ISBN: 9788743515913

Spionen og kunstsamleren Gabriel Allon er strøget til tops på bestsellerlisterne. Nu er Daniel Silva klar med endnu en skarp spionroman, der denne gang bringer Gabriel Allon til Danmark. Samleren udkommer på HarperCollins 14. marts.

Spion og konservator Gabriel Allon havde egentlig besluttet sig for at trække sig tilbage som spion og nyde et roligt liv i Venedig med sin familie. Indtil han bliver kontaktet af General Ferrari, som beder ham tage til Amalfi for at bekræfte ægtheden af et stjålet maleri, der er dukket i forbindelse mordefterforskning.

Gabriel Allon slår sig sammen med den danske mestertyv Ingrid Johanson for at opdage mere om maleriet, og deres søgen fører dem godt rundt i verden lige fra Venedig til Danmark.

De finder dog hurtigt ud af, at de er i et kapløb med tiden: En konflikt mellem Rusland og Vesten truer med at ende i en altødelæggende atomkrig, og det er op til dem at afværge den. Samleren er det 23. bind i serien om spionen Gabriel Allon.

Om forfatteren: Daniel Silva har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Faysa Idle bryder tavsheden efter opvæksten i bandekrigen

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *