Overraskelser og potentielle udfordrere til dette års EM 

EM 2024 

EM 2024 lover til at være en spændende affære fyldt med drama og action. Mens favoritterne kan være forudsigelige, er det ofte de uventede overraskelser, der virkelig gør turneringen mindeværdig.  
Foto: AA

Af Timucin KARAKAPLAN / Danturk.com

En af verdens mest prestigefyldte sportsbegivenheder, Europamesterskabet i fodbold, nærmer sig igen.

Denne gang afholdes EM 2024 i Tyskland, og vil vække stor spænding og forventning blandt fodboldfans verden over.

Med de bedste nationer i Europa samlet til kampen om titlen, er der meget at tale om i forhold til favoritter, udfordrere og potentielle overraskelser.

Favoritterne

Tyskland, som værtsland har historisk set en stærk tradition for fodbold, og har etableret sig som en af favoritterne til at vinde mesterskabet. Med en dygtig trup og stærk ledelse er Tyskland altid en trussel på den internationale scene.

Frankrig, de tidligere verdensmestre, bringer en masse unge talenter med frisk energi på banen. Faktisk er hele 7 ud af 11 spillere fra det franske landshold 25 eller yngre. Og med superstjerner som Mbappe og Griezmann i offensiven også med Saliba og Koundé i forsvaret, er Frankrig helt klart en af favoritterne til at vinde endnu en gang.

Spanien har også været i topform i de seneste år. Med et stærkt hold af talentfulde spillere og en stærk tilgang til boldbesiddelse og taktisk spil, er de altid en trussel i turneringer som disse.

England efter deres optræden i VM 2022, er blevet set som en af de stærkeste udfordrere. Med en ung og talentfuld trup, der inkluderer stjerner som Harry Kane og Ballon D´or kandidat Jude Bellingham, har England potentialet til at gå hele vejen.

LÆS:  Greta Thunberg frifindes i retssag om klimademo i London

Potentielle overraskelser

Holland som genopstår som en magtfaktor i international fodbold under ledelse af træner Louis van Gaal, kan overraske mange. Med deres to center backs Virgil van Dijk og Micky van de Ven som begge er blevet målt til at være to af de hurtigste spillere i verden, bliver det ikke så nemt at komme igennem. Med en blanding af unge talenter og erfarne spillere har Holland potentialet til at nå langt i turneringen.

Kroatien med stjerner som Luka Modric og Ivan Perisic, viste deres klasse ved VM 2018 og kan igen overraske med deres evne til at spille som et hold og trække store resultater.

Tyrkiet: De fleste af spillerne er succesfulde spillere, der spiller i forskellige store klubber i Europa. De ønsker, at spille for det tyrkiske landshold. Tyrkiet er med til at give en stor spænding, sensation og kan lave en overraskelse i denne turnering.

EM 2024 lover til at være en spændende affære fyldt med drama og action. Mens favoritterne kan være forudsigelige, er det ofte de uventede overraskelser, der virkelig gør turneringen mindeværdig.

Så lad os se, hvilket hold der træder frem som mestrene i Europa i 2024.

Om Timucin Karakaplan:
Danturk.com har fået en ny, ung skribent. Timuçin Karakaplan blev født i København og han er 14 år gammel. Han begyndte at spille fodbold, da han var 5 år gammel. Mens han spillede i FCK’s ungdomsakademi, blev han nødt til at stoppe med at spille fodbold på grund af sangskoleaktiviteter og weekendkoncerter. Vores unge skribent, Timucin Karakaplan debuterer, som skribent med artiklen ´Overraskelser og potentielle udfordrere til dette års EM` på Danturk.com. Timucin, der elsker at læse og tilbringe tid med sine venner, vil fremover dele sine oplevelser og iagttagelser omkring sport, kultur og sociale liv med læserne fra et ungt perspektiv.
LÆS:  De brændte Koran uden for Stockholms største moské

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *