Danmark gik videre i EURO 2024 med tre point

Danmark spillede tirsdag aften med uafgjort 0-0 mod Serbien. Det danske fodboldlandshold som var den sidste semifinalist i turneringen, afsluttede på en andenplads i gruppen med tre point og gik videre til ottendedelsfinalen. Danmark skal møde Tyskland i ottendedelsfinalen på lørdag.

Foto: AA

Af Danturk.com

Det danske fodboldlandshold kvalificerede sig til ottendedelsfinalen i EM 2024.

I den tredje og sidste kamp i Gruppe C ved EM 2024 i Tyskland mødtes tirsdag aften Danmark og Serbien. Kampen, der blev spillet på München Fodbold Arena, endte uden mål.

I en gruppe med England og Slovenien, opnåede Danmark tre uafgjorte resultater og afsluttede gruppen med tre point på andenpladsen.

Serbien, der tabte deres første kamp til England og derefter spillede uafgjort mod både Slovenien og Danmark, endte på sidstepladsen med to point.

Det danske fodboldlandshold har for femte gang kvalificeret sig fra gruppespillet i deres 10. deltagelse i Europamesterskabet.

Siden turneringen begyndte i gruppespil i 1980, er Danmark gået videre fra gruppen fire gange tidligere. Danmark har én gang vundet mesterskabet, to gange nået semifinalen og én gang nået kvartfinalen.

Danmark har for femte gang avanceret fra gruppespillet.

Danmark skal møde Tyskland

Danmark skal i ottendedelsfinalen møde værtsnationen Tyskland på lørdag.

Danmark og Tyskland, der afsluttede Gruppe A på førstepladsen, vil kæmpe om en plads i kvartfinalen lørdag den 29. juni.

Serbiens første Europamesterskab sluttede hurtigt

Serbien sagde farvel til deres første Europamesterskab siden uafhængigheden fra Jugoslavien og adskillelsen fra Montenegro i gruppespillet.

Hjulmand ude med karantæne

Danmark må undvære midtbanespilleren Morten Hjulmand i ottendedelsfinalen.

Hjulmand, der gik ind i kampen mod Serbien med fare for karantæne, fik et gult kort i det 30. minut og er dermed ude af kampen mod Tyskland i ottendedelsfinalen.

LÆS:  Nu investerer vi i gode seniorliv

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *