Tyrkiet skal spille skæbnekamp ved EM 2024 for at gå videre

Tyrkiet skal bare have point i aften for at være sikker på at gå videre til ottendedelsfinalen. Man kan også tabe til Tjekkiet og stadig have en chance for at gå videre eller forlade turneringen. Tyrkernes EM-skæbne kan ende med at blive afgjort den anden kamp mellem Georgien og Portugal.
Foto: AA

Af Danturk.com

I gruppespillet ved EM 2024 i Tyskland er de sidste kampe i gang.

Kampene i grupperne A, B, C og D er afsluttet, og Tyskland, Schweiz, Spanien, Italien, England, Danmark, Østrig og Frankrig har kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne.

Det tyrkiske landshold spiller i aften sin sidste EM-gruppekamp mod Tjekkiet. Ét point er nok for Tyrkiet til at gå videre til ottendedelsfinalen.

Hvis Tyrkiet får point mod Tjekkiet, vil de afslutte gruppen på andenpladsen.

Hvis landsholdet taber til Tjekkiet, og Georgien slår Portugal, vil Tyrkiet forlade turneringen.

I tilfælde af, at Tyrkiet taber til Tjekkiet, og Portugal får point mod Georgien, vil det tyrkiske landshold slutte på tredjepladsen i gruppen.

Hvis Tyrkiet taber med 2 mål eller færre til Tjekkiet, har de stadig en chance for at fortsætte ved EM 2024, men hvis de taber med 3 mål eller mere, vil Tyrkiet forlade turneringen.

Baseret på de hidtidige resultater ved EM 2024 er kampene Schweiz-Italien og Tyskland-Danmark blevet fastlagt.

Mulige modstandere

Hvis det tyrkiske landshold afslutter F-gruppen på andenpladsen, vil de møde Østrig, der er leder af D-gruppen. Hvis Tyrkiet slutter på tredjepladsen i gruppen, vil de møde Spanien eller England i ottendedelsfinalen.

Kampen mod Tjekkiet skal spilles kl. 21 i aften.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Tyrkiet skal til anden runde i et historisk kritisk valg

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *