Dansk-tyrkisk digteraften i Farum

En ny dansk-tyrkisk digteraften, som er blevet tradition i Danmark, afholdes den 9. juni på Immegrant Museum i Farum.

DANTURK.com

KØBENHAVN – Traditionen fortsætter. Digtelskere vil samles igen og få mulighed for at lytte til danske og tyrkiske digteres digte på tyrkisk og dansk. En ny dansk-tyrkisk digtaften afholdes torsdag den 9. juni på Immigrantmuseet i Farum nord for København.

På dagen kan man kan bl.a. opleve Henrik Nordbrandt, Ursula Andkjær Olsen, Thomas Boberg, Niels Hav, Nina Malinovski. De vil læse deres digte op.  Digteraftenen var arrangeret af forfatter og oversætter Hüseyin Duygu og digteren Niels Hav i samarbejde med Immigrant Museum i Farum.

Musikeren Fuat Talay vil tilføje tyrkiske briser med sin saz og stemme til digteraftenen. Der er gratis adgang.

Adresse:
Teatersalen i Farum Kulturhus, Stavnsholtsvej 2, 3520 Farum kl. 19.00-21.00

https://www.facebook.com/events/482450453266897

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Tyrkisk pianist/komponist Fazil Say spiller i Tivoli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *