Tyrkisk pianist/komponist Fazil Say spiller i Tivoli

SOMMERKLASSISK I TIVOLI. GOLDBERGVARIATIONERNE MED FAZIL SAY

Den tyrkiske pianist/komponist Fazil Say spiller Bachs geniale og monumentale Goldbergvariationer, når han gæster Tivolis Stjernestunder-festival.

Som toårig kunne han udføre lynhurtig hovedregning med firecifrede tal, et par år senere begyndte han at spille klaver, og i dag er han en af verdens førende pianister. Fazil Say er kendt for sin helt personlige og uforudsigelige tilgang til klaveret, uanset om han spiller klassisk eller jazz.

Fazil Say spiller Bachs geniale og monumentale Goldbergvariationer, når han gæster Tivolis Stjernestunder-festival; et tema med 30 variationer, som måske var tænkt som sovemedicin for en russisk rigmand. Der er nu ingen fare for, at nogen falder i søvn, når Fazil Say tager sig af det enestående værk. Den 52 årig tyrkiske pianist/komponist (klassisk) Fazil Say født i Tyrkiet

Køb billet lige her: https://www.tivoli.dk/…/2022/fazil-say-klaverkoncert

Torsdag den 18. august 2022 kl. 20.00-21.30

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Danmark giver 100 mio. kr. til klimatilpasning for verdens fattigste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *