Ingen taler om det

Den amerikanske digter og forfatter Patricia Lockwoods skønlitterære debut, ”Ingen taler om det” blev Booker Prize-shortlistet, dissekerer hun vores forhold til internettet og sociale medier.

Om bogen: Udgivelsesdato: 4. august 2022 Genre: Skønlitteratur Vejl. pris: 299,95 Format: Indbundet Sider: 224 Oversætter: Henriette Rostrup ISBN: 9788794232289

En kvinde, som har høstet stor anerkendelse gennem sine opslag på sociale medier, rejser verden rundt for at møde sine fans. Undervejs støder hun på det, hun kalder Portalen, hvor hun møder andre eksistenser, der beretter om verdens absurde realiteter såsom klimaforandringer, økonomisk usikkerhed og magtforhold.

Kvinden bevæger sig længere og længere ind i Portalen og oplever en endeløs scroll af indlæg, der unægteligt minder om vores moderne brug af sociale medier, og langsomt overlapper den digitale virkelighed den reelle verden. Ingen taler om det er uden for genrekategori og er en moderne betragtning af sprog, sociale tendenser og menneskelige relationer krydret med alle de referencer fra internettet, vi er vokset op med.

Lockwood deltager i Louisiana Literature den 18.-21. august 2022.

”Patricia Lockwood er et helt enestående talent, og dette er hendes bedste, sjoveste, mærkeligste og mest påvirkende stykke arbejde til dato.” – Sally Rooney (forfatter af Normale mennesker og Skønne verden, hvor er du).

Ingen taler om det var i 2021 den bog, der blev udvalgt til flest lister over Årets Bedste Bog – herunder af The New York Times, The Washington Post, TIME og Vulture.

Om forfatteren:
Patricia Lockwood er en anerkendt digter og forfatter. Hun er den eneste forfatter, som har haft både fiktion og non-fiktion udvalgt til bla. New York Times’ liste over Årets 10 Bedste Bøger. Ingen taler om det er hendes romandebut, som har været shortlistet til bl.a. Booker Prize og Women’s Prize for Fiction i 2021. Lockwood er desuden freelance-redaktør på The London Review of Books, hvor hun skriver med den samme form for vid og analytiske sans.
LÆS:  FCK spillede 0-0 med Sevilla i hjemmebanen

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *