FCK trækker Trabzonspor i Champions League-kvalifikationen

FC København skal møde de tyrkiske mestre fra Trabzonspor i den afgørende playoff-runde i Champions League-kvalifikationen.

Danturk.com

FC København trak tirsdag de tyrkiske mestre fra Trabzonspor i Champions League Playoff-lodtrækningen, og det var ifølge cheftræner Jess Thorup den hårdeste lodtrækning.

FCK får danske modstandere i kampene mod Trabzonspor, der har både Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen i truppen. Trabzonspor-angriberen Andreas Cornelius kender FCK’s europæiske erfaring, og han forventer besværlige kampe mod sin eksklub. Han blev topscorer for Trabzonspor i sidste sæson og kan spænde ben for barndomsklubbens vej til millionerne i Champions League.

Foto: Jess Thorups profil billede fra Facebook siden

”Det var på papiret den hårdeste lodtrækning, vi kunne få, men det er også verdens største klubturnering, vi spiller om at komme ind i, så der vil konkurrencen altid være knivskarp. Vi kender lidt til holdet, der vandt et historisk mesterskab i Tyrkiet i sidste sæson,” siger Thorup.

“Vi kender selvfølgelig især til Andreas Cornelius, og det er specielt for både ham og os, at vi nu igen skal op mod hinanden igen. Men det ser vi frem til, og nu begynder vi at arbejde mere detaljeret med analysen af dem, og så glæder vi os til kampene,” lyder det fra Jess Thorup til FCK’s hjemmeside.

Den første kamp bliver spillet i København tirsdag den 16. august, kl. 21.00, og returkampen spilles i Tyrkiet onsdag den 24. august, kl. 21.00.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Huseyin Arac hædret af dronningen Margrethe

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *