Fenerbahce er i gruppespillet i Europa League.

Den  tyrkiske klub, Fenerbahce fra Istanbul sikrede sig til UEFA europæisk gruppespil med en 4-1 sejr i returkampen over Austria Wien i går.

Foto: Fenerbahce.org

Danturk.com

Den store tyrkiske klub, Fenerbahce fra Istanbul mødte i går Austria Wien i UEFA Europa Leagues play-off returkamp i Istanbul. Det gul-mørkeblå hold vandt kampen 4-1 og kvalificerede sig til UEFA grupperspil.

Fenerbahce vandt den første kamp 2-0 på udebane.

İsmail Yüksek i det 12. minut, İrfan Can Kahveci i det 44. minut og 70. minut og Mert Hakan Yandaş i det 79. minut scorede de mål, der bragte det gul-mørkeblå hold sejren. Det eneste mål for Austria Wien kom fra Marvin Martins i det 45+1.

Efter dette resultat rykkede Fenerbahçe til gruppespillet i UEFA Europa League. Fenerbahces rivaler i grupperne vil blive afgjort efter lodtrækningen, der afholdes i dag.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Lyrikeren og prosaisten og Niels Hav

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *