“HUDLØS”, en kortfilm af Roni Nevzat Gezen

Roni Nevzat Gezen debuterer med sin første kortfilm “Hudløs”, i form af en film noir-inspireret drama fortælling om den unge kvinde, Mona, som oplever et brud i hendes daglige rutine, da hun får et uventet besøg af en fremmede mand.

Foto: Crawl film, TV-studio

Af Erdal Colak

‘Hudløs’ er en instruktørdebut af Roni Nevzat Gezen, i form af en film noir-inspireret drama fortælling om den unge kvinde, Mona, som oplever et brud i hendes daglige rutine, da hun får et uventet besøg af en fremmede mand.

Filmen fik fredag den 13 januar forpremiere i Nordisk Film Biografer Imperial og filmen vakte stor interesse hos publikum.

Roni Nevzat Gezen i midten debuterede med sin første kortfilm “Hudløs”  i Nordisk Film Biografer Imperial. –  Foto: Kadir Okutan

Roni er et ungt talent og hans forældre stammer fra Tyrkiet. Med et imponerende og intenst manuskript viser han sine kreative tanker og færdigheder i nutidens moderne film.

Roni berører sådan et slående emne i filmen, der kun kan gavne verden. Hvis man kan skrive budskaberne i en filosofisk forstand, kunne man skrive en bog af den.

Selv om ”Hudløs” er instruktøren første film, indeholder den mange filmiske virkemidler. Både med billede, lyd, historien, stemning og spænding i filmen. En virkelighedsopfattelse af et almindeligt liv som vi mennesker omgås i hver dag. Roni har skabt sit eget filmiske sprog med passende teknik, tegn, symboler. Med denne film sigter Roni med at forstå mennesker bedre, at blive befriet, at socialisere, at lære og at undervise.

Hovedpersonen i filmen hedder Mona og er 21 år gammel. Igennem filmen ser man tydelige tegn på hvordan hun blev presset af samfundet.

I filmen ser man den unge kvindes ensomhed i en ubehagelig, subjektiv og psykologisk tilstand. Dette ved vi på baggrund af Monas reaktion, hendes sociale relationer eller mangel på oprigtighed i hendes relationer.

LÆS:  Fenerbahce og Başakşehir sikrer sig at gå videre i europæiske kampe

Filmen henleder seerens opmærksomhed ind i fiktionens fiktive univers, hvor opmærksomheden bibeholdes på scenariet, karakteren, lyden og naturligvis kamerabevægelserne.

Med sin kærlighed og talent tager Roni i en ung alder som instruktør og manuskriptforfatter første skridt fremad i den farverige og fascinerende verden, hvor kreativiteten kun kan blomstre.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *