Tyrkiske fodboldhold siger farvel til europæiske turneringer

Tyrkiske fodboldhold kunne ikke vise den succes, der forventes af dem i europæiske turneringer. Fire tyrkiske hold siger farvel til UEFA Europa League og Conference League.

Danturk.com

Det første hold, der sagde farvel til de europæiske klubturneringer, var Trabzonspor, der vandt det tyrkiske mesterskab sidste år.

Efter at have tabt 2-0 ude til schweiziske Basel i en omkamp i UEFA Europa Conference League-playoffrundens 1-0-sejr sagde Trabzonspor farvel til Europa.

Et andet hold, der har sagt farvel til europæiske klubturneringer, er Fenerbahçe, et af de ældste og veletablerede klub i Istanbul.

Fenerbahce, der slog spanske Sevilla 1-0 i en 2-0-omkamp i UEFA Europa League-ottendedelsfinalen, blev elimineret fra pokalturneringen og sagde farvel til Europa.

Et andet Istanbul-klub, Medipol Başakşehir, tabte 4-1 til belgiske Gent i UEFA Europa Conference Leagues sidste 16 runde omkamp og sagde farvel til europæiske pokalturneringer.

I UEFA Europa Conference League-ottendedelsfinalen var Demir Grup Sivasspor vært for den italienske repræsentant Fiorentina. Sivasspor, der tabte den første kamp 1-0 på udebane, tabte 4-1 i denne kamp og sagde farvel til turneringen.

Sivasspor er en tyrkisk sportsklub baseret i Sivas, Tyrkiet som blev dannet i 1967. Klubben spiller på nuværende tidspunkt i Süper Lig, den bedste række i Tyrkiet.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *