Jonas Vingegaard vinder Tour de France

Den 25-årige dansker, Jonas Vingegaard har vundet i det prestigefyldte cykelløb ”Tour de France”.

Danturk.com

Den 25-årige dansker er vinder af årets Tour de France. Jonas Vingegaard, fra Jumbo-Visma-holdet i den gule trøje fik førsteplads efter slutningen af ​​21. etape, som sluttede på den 116 km. lange bane i Paris i Tour de France.

Vingegaard kom først i mål i Tour de France på 79 timer, 33 minutter og 20 sekunder i det samlede klassement. Vingegaard blev nummer to i sidste års tour.

Jonas Vingegaard er den anden danske der vinder Tour de France, efter at Bjarne Riis i 1996 sluttede løbet med den gule trøje. men han har siden indrømmet brug af doping.

I modsætning til tidligere år startede de tre første etaper af Tour de France i København og turen blev indviet af statsminister Mette Frederiksen.

Tour-mesteren i de sidste to år, Tadej Pogacar fra UAE Emirates-holdet, blev nummer to, og Geraint Thomas fra Storbritannien fra Ineos Grenadiers-holdet sluttede touren på tredjepladsen.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  "Terrorisme har ingen nationalitet, etnicitet eller religion. FETO truer hele menneskeheden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *