Har du skrivelyst i blodet?

Går du rundt med en lille journalist i maven, og har lyst til at skrive om det tyrkiske samfund og andre minoritetsgrupper i Danmark.

Vi søger nemlig frivillige skribenter med lyst til at bidrage med nyhedsartikler, videoreportager til netavisen Danturk.com. Som skribent er du også velkommen til at være med at udvikle idéer. Kan man også fotografere, vil det være en fordel.

Du kan også hjælpe os med at koordinere nogle kulturelle og læseraktiviteter.

Vi tager også imod praktikanter. På den måde får du mulighed for at prøve kræfter med journalistfaget ude i den virkelige verden.

Da alt foregår over nettet, er geografisk placering uden betydning.

Dette job er altså tiltænkt folk, som brænder for at skrive, og som har lyst til at levere artikler til et spændende nyhedssite, med en lys fremtid, og gode muligheder for at udvikle sine journalistiske evner, og få gode referencer.

Så send en ansøgning til info@danturk.com, hvor du fortæller lidt om dig selv.

Om Danturk.com  

Danturk.com er dansksproget nyhedsmedie med tyrkiske og danske nyheder til folk fra Tyrkiet i Danmark og danskere, der har interesse for det tyrkiske samfund i Danmark og i Tyrkiet.

Danturk.com henvender sig til danskere og andre indvandrere grupper, der interesserer om det tyrkiske samfund i Danmark og i Tyrkiet, og til den unge og voksne dansk-tyrkiske befolkning i Danmark.

Danturk.com medvirker til at nuancere og synliggøre billedet af det tyrkiske samfund i Danmark.

Danturk.com udgives af HCK Media, der udgiver også tyrkisksproget dansk netavis haber.dk og Cengiz Kahraman er ansvarshavende chefredaktør.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Det sydlige Tyrkiets forførende område: ‘KAS’

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *