Skandinaviske statsledere lykønskede præsident Erdogan

Statslederne i de skandinaviske lande, Danmark, Sverige, Norge og Finland lykønskede præsident Recep Tayyip Erdogan, der blev genvalgt som præsident, med hans valgsucces.

Af Danturk.com

Den danske statsminister Mette Frederiksen lykønskede præsident Recep Tayyip Erdogan med hans genvalg som Tyrkiets præsident i et opslag på Twitter.  ”Jeg ser frem til at fortsætte det stærke og konstruktive samarbejde mellem de to lande, herunder NATO-alliancen”, skrev hun på Twitter.

Norges premierminister Jonas Gahr Store delte på Twitter, at Norge lykønsker Recep Tayyip Erdogan med hans genvalg som Tyrkiets præsident. Tyrkiet er en vigtig ven, partner og vital allieret i NATO for Norge.” skrev han.

Store bemærkede også, at det ser frem til at fortsætte med at styrke og uddybe forholdet med Tyrkiet.

Den svenske premierminister Ulf Kristersson lynønskede præsident Erdogan på statsministeriets officielle sociale medie Twitter.
“Tillykke med dit genvalg, Erdogan. Vores fælles sikkerhed er en prioritet for fremtiden,” skrev han på Twitter.

I en erklæring fra det finske præsidentkontor blev det oplyst, at præsident Sauli Niinistö sendte et brev til Erdogan for at lykønske præsident Erdogans genvalg som præsident.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Terrorangreb i Sydøsttyrkiet: Ni personer, herunder otte politibetjente sårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *