Terrorangreb i Sydøsttyrkiet: Ni personer, herunder otte politibetjente sårede

En kraftig eksplosion ramte fredag morgen en motorvej ved byen i Diyarbakir. Ni personer, herunder otte politibetjente sårede efter voldsom eksplosion i den sydøstlige del af Tyrkiet.

Foto: AA

Danturk.com

Ni personer, herunder otte politibetjente sårede i terrorangrebet i byen Diyarbakir i den sydøstlige del af Tyrkiet. Bomben var rettet mod politiet.

På Diyarbakır-Mardin motorvejen blev et køretøj parkeret i siden af ​​vejen detoneret kl. 05.10 i dag, mens servicebussen med politiet passerede. Efter en kraftig eksplosion er ni personer, heraf otte politibetjente såret. Servicebussen med politibetjente var på vej til arbejde, skriver det tyrkiske nyhedsbureau, Anadolu.

Politiet har tilbageholdt to mistænkte i forbindelse med terrorangrebet. Det blev erfaret, at yderligere tre mistænkte blev varetægtsfængslet og antallet af varetægtsfængslinger steg til fem i forbindelse med eksplosionen.

Indenrigsminister Suleyman Soylu. Foto: AA

Efter angrebet sagde indenrigsminister Süleyman Soylu, at der skete en kraftig eksplosion i et parkeret køretøj kl. 05:10, da politiets servicebus passerede i Diyarbakır. Og at fem personer blev varetægtsfængslet i forbindelse med angrebet. Og de sårede otte politibetjente og en civile blev få timer efter udskrevet fra hospitalet.

Guvernør i Diyarbakir, Ali Ihsan Su sagde til det tyrkiske statslige tv-kanal TRT-Haber, at det var et terrorangreb og de tilbageholdte fem mistænkte har forbindelse med terror. De fortsætter med efterforskning om mistænktes terror forbindelse.

Guvernør i Diyarbakir, Ali Ihsan Su. Foto: AA

– Den detonerede bil var lejet i Diyarbakir distrikt, Lice og bragt til side af motorvejen. I Lice tilbageholdt vi den person, der lejede bilen, bragte det hertil og detonerede det. Den person, der kørte taxaen efter eksplosionen, sagde guvernøren til TRT-Haber.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  En bryllupsfotograf, der foragter ægteskabet møder en håbløs romantiker

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *