Hvis finalen i VM ender med straffesparkskonkurrence har Argentina 80 procent chance

Nu er der kun en dag tilbage til VM-finalen mellem Argentina og Frankrig. Søndag spilles finalen i verdens største fodboldturnering.

Fotolar: FIFA, AA

Af Savas KARAKAPLAN / Danturk.com

Mange fodboldelskere tror at de to verdensstjerner i fodbold, Messi og Mbappé vil afgøre at hvilket land bliver verdensmester.

Men hvis vi vurderer de to landsholds chancer for at vinde mesterskabet, vil der dukke mange andre faktorer op.

Jeg og min 13-årige søn, Timucin, som spiller fodbold for Junior FCK og kan lide at se fodbold udefra som en analytiker, analyserer finalen med de data vi indsamlede og afgør den endelig vinder.

Lad os starte med at antage, at spillet endte uafgjort og straffesparkskonkurrencen vil afgøre kampens resultat.

Vi starter med at undersøge målmandsfaktoren og holdenes præstationer på straffespark.

Den sidste verdensmester, Frankrig har en succesrate på 50 procent i VM i straffesparkskonkurrence.

I modsætning hertil ser vi Argentinas præstationer i verdensmesterskabet, hvor de endte fem VM-kampe med straffesparkskonkurrence og vandt fire af dem.

Det argentinske landshold har en succesrate på 80 procent med straffesparkskonkurrence og i dette tilfælde kan vi sige, at de vinder trofæet.

Det er dog nødvendigt at opregne faktorerne, før man kommer dertil. Først og fremmest er selv bænken på det franske hold start 11’erne på det argentinske hold værd.

Målmand: Alphonse Areola, Steve Mandanda. Forsvarer: William Saliba, Axel Disasi, Dayot Upamecano. Midtbanespillere: Eduardo Camavinga, Matteo Guendouzi, Jordan Veretout. Angribere: Kingsley Coman, Marcus Thuram, Randal Kolo Muani.

Det faktum, at Karim Benzema, som ikke kunne spille før på grund af sin skade, skal spille i VM-finalen mod Argentina.

At udnævne argentineren Messi som favorit til den gyldne støvle er i sig selv et scoringspåvirkende fodboldgeni. Han er uden tvivl en af ​​de fem bedste spillere gennem tiderne.

LÆS:  En Russisk korvet krænkede dansk farvand natten til fredag to gange

De, der betragter Argentina som favorit, forventer de også, at Messi yder en uforglemmelig kamp for at sikre sig den gyldne støvle pris og det lægger også et stort pres på ham.

Det vil ikke kun være hans første gyldne støvle, hvis Argentina vinder, vil det også være hans første VM-sejr, hvilket kan skrive historie i betragtning af hans talent og omdømme. Ved VM 2014 havde Messi vundet Golden Ball-prisen, som gik til turneringens MVP.

En endelig analyse kan kun laves med den formation, der offentliggøres i sidste øjeblik for det taktiske setup på banen. Men ser vi på de to holds styrker og svagheder på banen, kan Argentina have svært ved at forsvare Frankrigs angreb fra kanterne. Så meget, at Frankrigs Dembele og Mbappe kan få scoringsproblemer for Argentina, da de møder Argentinas højre og venstre forsvarsspillere Marcos Acuna og Juan Marcos Foyth.

Som Argentina- og Messi-fan er jeg ked af at sige, at Frankrig vinder finalen.

God fornøjelse

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *