Danmark startede og sluttede Tour de France 2022

Den danske Tour-vinder, Jonas Vingegaard blev onsdag fejret efter sin hjemkomst til Danmark.

Foto: Magnus Andersen/Grand Depart Copenhagen

Danmark og danskerne bød onsdag velkommen Vingegaard, og de andre danske ryttere tilbage til København, hvor det hele startede for tre uger siden.

I sidste uge vandt Jonas Vingegaard Tour de France og har en anden gang for nogensinde hevet sejren og den gule trøje hjem til Danmark.

Jonas Vingegaard kørte efter sin ankomst til Københavns Lufthavn mod Rådhuspladsen.  På Rådhuspladsen ventede tusindvis af spændte på at hylde den hjemvendte Tour-vinder, der var på vej til pladsen fra lufthavnen. Her trådte Vingegaard ud på balkonen og hilste på tusindvis af danske tour fans, der heppede på deres cykelhelt.

”Tusind tak, Danmark og tusind tak til alle dem, der mødte op i dag. Tusind tak til alle dem, der har støttet mig sidste tre uger. Tusind tak”, sagde den danske Tour de France vinder.

Foto: Magnus Andersen/Grand Depart Copenhagen

Og den god stemning fortsatte. Efter festlighederne på Rådhuspladsen rykkede festen videre i Tivoli. Der var tusindvis festglæde danskere på at fejre de danske cykelryttere og Vingegaard,

De næste par timer bød på det helt store show. Blandt andet nationalsangen med Søs Fenger.

Foto: Magnus Andersen/Grand Depart Copenhagen

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *