FCK tabte til Dortmund i Champions League

FC København taber den første kamp i Champions League-gruppespillet med 0-3 ude mod Borussia Dortmund.

Danturk.com

Borussia Dortmund slog FC København med 3-0 på Signal Iduna Park i i første runde af Champions League.

Målene, der bragte sejren til det tyske hold, blev scoret af Marco Reus i det 35. minut, Raphael Guerreiro i det 42. minut og Jude Bellingham i det 83. minut.

Tyskerne var bedre på alle parametre, da de danske mestre tabte på Signal Iduna Park. Klasseforskellen bliver efter kampen anerkendt i den danske lejr.

“De var bedre end os i dag. Vi skal spille bedre. Vi skal ramme vores topniveau, og det gjorde vi ikke. På det her niveau bliver man bare straffet”, siger Cornelius ifølge bold.dk til Viaplay.

Andreas Cornelius vendte hjem til hovedstadsklubben i sommerens transfervindue fra Trabzonspor. Den danske landsholdsangriber var med for københavnerne, da klubben senest var i Champions League tilbage i 2016/17-sæsonen.

I næste uge skal FCK møde Sevilla i Parken og Dortmund møde Manchester City på udebane.

Fanatiske Dortmund og Brøndby fans angreb FC København-fans

Optakten til mødet med Dortmund var dramatisk. Dagen før kampen blev flere FCK-fans angrebet i bymidten af personer med tilknytning til Dortmund og Brøndby.

Dortmunds politi har bekræftet, at en gruppe fanatiske tilhængere af Dortmund og Brøndby angreb FCK-tilhængere på Alter Markt-pladsen i det centrale Dortmund.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *