Missilangreb dræber 3 personer i Tyrkiet

Tre personer er dræbt i missilangreb mod det tyrkiske grænseprovinsen Karkamis, Gaziantep i Tyrkiet. Det oplyser Tyrkiets indenrigsminister Süleyman Soylu.

Foto: AA

Danturk.com

Den tyrkiske indenrigsminister, Süleyman Soylu meddelte, at tre personer er dræbt i missilangreb mod det tyrkiske grænseprovinsen Karkamis, Gaziantep i det sydøstlige Tyrkiet.

Soylu meddelte, at tre personer, en lærer og en elev, mistede livet på grund af angrebene. Ved angrebene blev 6 personer såret, 2 alvorligt.

– Så vidt vi kan fastslå, blev 3 missiler affyret. Derefter mistede 3 af vores borgere livet, en af ​​dem et barn. En af dem en lærer og blev 6 personer såret.  De blev overført til hospitalet, sagde indenrigsministeren.

Provinsens guvernør Davut Gul sagde, at 6 mennesker blev såret, to af dem alvorligt. Skriver det tyrkiske nyhedsburueau, Anatolien.

I går aftes blev endnu et missilangreb udført i Gazianteps Karkamış-provinsen. Nogle af missilerne faldt på de beboede områder.

Missilerne ramte angiveligt et gymnasium, to huse og en lastbil.

Foto: AA

SKOLE VINDUER BLEV KNUST

Uddannelsesminister Mahmut Özer sagde også, at nogle skoler blev ramt i angrebene, og at vinduerne også blev knust på nogle skoler på grund af det pres, missiler skabte.

Missilerne blev affyret fra det nordlige Syriens Kobani-område, som den kurdiske terrororganisation YPG/PKK oplyste indenrigsminister Süleyman Soylu ifølge nyhedsbureauet, Anatolien.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *