Tyrkiets ferie paradis Antalya ramt af oversvømmelser

Tyrkiets ferie paradis, Antalya blev ramt af oversvømmelser søndag nat efter kraftigregn og vandløbsoversvømmelser.

Foto: AA

Af Cengiz KAHRAMAN / Danturk.com

ANTALYA – December måneden har været usædvanlig varm og våd i Tyrkiets sydkysten, hvor særligt Antalya er hårdt plaget af vandmasser fra oven.

Dele af Tyrkiets sydkyst søndag nat blev ramt af oversvømmelser efter at kraftig regn har udløst voldsomme vandløbsoversvømmelser i Antalyas Kumluca-distrikt.

Foto: AA

Regnen har endnu engang oversvømmet gaderne, kollapsede af alle broer i centrum og skyllet biler væk fra deres parkeringspladser. Mange huse, arbejdspladser ramt af oversvømmelser og mange drivhuse blev ødelagt.  Skoler i Kumluca og Finike blev i går lukket på grund af oversvømmelser.

Foto: AA

I Antalya og Kumluca har myndighederne været nødt til at indstille en stor del af den offentlige transport samt lukke flere veje og folk blev opfordret til at holde sig inden døre og undgå særligt udsatte områder.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  19,5 millioner besøgte Tyrkiet i løbet af årets første halvt år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *