Galatasarays stopper Nelsson er skuffet over Danmarks præstation i VM

Galatarsarays forsvarsspiller Victor Nelsson sagde at de var skuffede over, at de ikke kunne spille sig videre fra gruppen i VM.

Foto: AA

Danturk.com

Den tyrkiske klub Galatasarays danske stopper Victor Nelsson sagde til tyrkiske presse i Antalya, at de var skuffede over Danmarks præstation i gruppespillet i VM.

Victor Nelsson er nu tilbage i Tyrkiet, hvor han er i gang med at forberede sig til anden halvdel af sæsonen i Galatasaray lejren i Antalya.

Her blev han mødt af den tyrkiske presse, som blandt spurgte ind til Danmarks VM-exit og hans navn nævnelse med andre klubber i Europa.

Nelsson sagde, at der naturligvis var skuffelse i landsholdslejren, men han synes også, at han spillede godt i kampen mod Frankrig, som blev hans eneste kamp under slutrunden.

– Vi kunne ikke opnå det, vi ønskede for Danmark. Vi havde et mål om at komme ud af gruppen. Det kunne vi ikke. Jeg havde chancen for at spille mod Frankrig. Jeg synes, jeg spillede godt, men vi er skuffede over, at vi ikke kunne spille os videre fra gruppen.

– Nu vil jeg kun fokusere på min indsats i Galatasaray. Jeg bruger ikke min energi til noget andet. Jeg vil vinde mesterskabet i denne sæson, sagde Nelsson.

Sæsonen genstarter den 22. december med et opgør mod Keciorengucu i pokalturneringen. Tre dage efter venter et opgør mod Istanbulspor i ligaen.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *