Megamonster kan hjælpe de yngste læsere med at træne læsemuskelen

Forfatteren David Walliams vil tryllebinde de yngste læsere med vrantne voksne, forsvundne børn og en monster-maskine

I maj i år kunne stort set samtlige danske medier fortælle, at det står værre til med danske børns læsefærdigheder end nogensinde. Men David Walliams’ seneste bog, der udkommer på HarperCollins Danmark 10. oktober, kan hjælpe de yngste læsere med at træne læsemuskelen – og give dem indtil flere gode grin undervejs.

Megamonster handler om pigen Spilopine, der lander på Den Grusomme Skole. På det seneste er der forsvundet en del børn fra skolen, og Spilopine sætter sig for at løse mysteriet om den mærkelige naturfagslærer Doktor Doktur og hans monsterificeringsmaskine…

Walliams’ bøger er kendetegnet ved upædagogiske voksne, friske børn og et herligt sludrende sprog, som her er oversat af Kim Langer og akkompagneret af Tony Ross’ illustrationer.

Bogen er tiltænke højtlæsning fra 5 til 7 år og børn fra 8, der kan læse selv.

Om forfatteren: David Walliams er en britisk forfatter, komiker, skuespiller og tv-vært, som har som sin mission at få børn til at læse bøger. Med 40 millioner solgte børnebøger på 53 forskellige sprog må man sige, at han har haft succes med sit forehavende. Walliams har tidligere udgivet bøger som Kodenavn Bananas, Gangster Farmor og Gangster Farmor vender tilbage på dansk.

Om Megamonster:
Genre: Børnebog I Originaltitel: Megamonster I Vejl. pris: 169,95 I Format: Kartonneret I Sider: 400 I Oversætter: Kim Langer I ISBN: 9788743515500

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Radarbidrag trækkes hjem fra kampen mod IS

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *