Kane sender Bayern München videre med sene mål

To mål i slutfasen blev udslagsgivende, da Bayern München besejrede Galatasaray og avancerede.
Bayern München købte Harry Kane fri af Tottenham i sommerFoto: AA

Bayern München gjorde klogt i at købe Harry Kane fri af Tottenham i sommer.

I onsdagens Champions League-kamp var den hyperfarlige englænder igen skarp for den sydtyske klub, som på hjemmebane vandt 2-1 over Galatasaray.

Alle tre mål blev scoret inden for kampens sidste ti minutter, og indskiftede Victor Nelsson spillede en uheldig hovedrolle med en stor fejl ved Bayerns sidste.

Sejren over tyrkerne sender med sikkerhed Bayern München videre fra gruppen, der også tæller FC København og Manchester United.

Bayern har sikret sig gruppesejren med 12 point, mens FCK og Galatasaray følger efter med hver fire point. United er sidst med tre af slagsen.

Ser man bort fra svipseren i den tyske pokalturnering, har Bayern München været stærkt kørende gennem en længere periode.

Værterne tog da også initiativet mod Galatasaray og spillede sig frem til adskillige store chancer i første halvleg.

Den første farlige af slagsen stod Harry Kane bag, da han uden held testede 37-årige Fernando Muslera i buret med et langskud.

Leroy Sané vil formentlig også være skuffet over, at han ikke selv fik mere ud af flere gode muligheder.

Bayern var toneangivende, men man sad ikke med fornemmelsen af, at gæsterne var chanceløse.

Galatasaray lurede på omstillinger, og det skabte flere gange ravage i Bayerns defensiv. Det var dog efter et længere opbygget angreb, at tyrkerne troede, de havde bragt sig foran efter en times tid.

Argentineren Mauro Icardi fandt Baris Yilmaz, som skreg sin jubel ud efter scoringen, før han fandt ud af, at holdkammeraten forinden var offside.

LÆS:  FCN brager sammen med tyrkisk storklub i Europa

Det mente dommerne også, at Kane var, da han med ti minutter igen satte hovedet på et frispark. Men efter et grundigt tjek ad to omgange fik målet alligevel lov at stå.

Så var der pludselig mere åbent.

Victor Nelsson, der var kommet ind med et lille kvarter igen, lavede et fejlslagent forsøg på at aflevere bolden med brystet, og kort efter stod Kane fri inde foran mål til at trille bolden i mål.

En anden indskifter, Cedric Bakambu, skabte spænding til allersidst med en reducering, men det var for sent for Galatasaray.

/ritzau/

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.