Svævebaneulykke i Antalya: 1 døde, 10 blev såret

En 54-årig mand er omkommet og 10 personer, herunder 2 børn blev såret i svævebaneulykken i den ferieby, Antalya, på den tyrkiske sydkyst. Bestræbelserne på at redde 184 mennesker fanget på svævebanekabiner fortsætter.

Foto: AA

Af Danturk.com

ANTALYA – En 54-årig mand er omkommet og 10 personer, herunder 2 børn blev såret i svævebaneulykken i den ferieby, Antalya, på den tyrkiske sydkyst. Ulykken skete, da en svævebanekabine ramte en mast og blev slået åben oppe i luften i den ferieby Antalya.

På det tidspunkt, hvor nyheden blev offentliggjort på danturk.com blev det meddelt, at 59 personer blev reddet blandt 184 personer fanget på svævebanekabiner, der flere meter høj over jorden i flere timer.

Det oplyste Antalyas guvernør Hulusi Sahin til den tyrkiske tv-kanal, NTV.

Efter varsel fra de omkringliggende personer blev brandvæsen, helikopter, politi, sundheds- og redningshold sendt til ulykkesstedet.

Holdene nåede området og konstaterede, at en 54-årig person var død, og 10 personer var såret.

Evakueringen af ​​de tilskadekomne blev foretaget af Kystvagtkommandoens helikopter.

I mellemtiden var mange mennesker fanget i svævebanekabinerne på grund af, at svævebanesystemet stoppede efter ulykken.

Ifølge oplysninger fra myndighederne skete ulykken fredag, klokken 17.28. Redningsindsatsen stadigvæk fortsætter med at evakuere 184 personer fanget i 25 kabiner.

Der er iværksat en undersøgelse af ulykken

Tyrkiets justitsminister Yılmaz Tunc udtalte, at en retslig undersøgelse blev iværksat af Antalyas statsanklagemyndighed vedrørende svævebaneulykken.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Danmark ligger højt på liste for racisme mod afrikanere i Europa

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *