Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi ændre meget

 

Dansk politiker af tyrkisk oprindelse, Yurdal Cicek, stiller op til EP-valget for Alternativet. I danturk.com bringer vi hans artikel, hvor han præsenterer sig selv og fortælle lidt om sine mærkesager.

Privat foto: Yurdal Cicek

Mit navn er Yurdal Cicek, Jeg er gift, har tre børn og bor i Næstved. Og til daglig arbejder jeg som underviser på ZBC. Jeg er uddannet kemiker fra Tyrkiet og kom til Danmark i 2002 og underviste i tyrkisk til tosprogede børn i bl.a. i Esbjerg, Kolding og Næstved.

Senere besluttede min kone og jeg at søge nye udfordringer i Grønland. Vi boede i Nuuk i tre år, hvor jeg arbejdede som gymnasielærer med de fantastiske grønlandske unge.

I 2012 fik jeg tilbud om at arbejde på en efterskole i Danmark, og jeg vendte tilbage. I løbet af de fem år på Falster har jeg som forstander beskæftiget mig med dannelse, ledelse, økonomi og administration. Sammen med eleverne gennemførte vi forskellige projekter, herunder Grønt Flag Grøn Skole, indsamlinger til børn i Syrien og ture til Afrika.

Jeg er en udviklingsorienteret person og interesserer mig for forskellige fagområder. Jeg har en professionsbachelor som lærer fra Absalon med fagene matematik og naturfag. I Nuuk studerede jeg teologi og religionsvidenskab på Grønlands Universitet.

Jeg er engageret i at fremme menneskerettighederne og har fungeret som bestyrelsesmedlem i Amnesty International i 2021-2024 og i Refugees Welcome siden 2021.

EP-Kandidatur

Jeg stiller op til EP-valget for Alternativet, fordi jeg gerne vil markere EU`s vigtig rolle i verden for en retfærdig og bæredygtig fremtid.
Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi ændre meget.

Jeg brænder for at fremme menneskerettighederne i og udenfor EU. Mine mærkesager er: 1. En retfærdig og bæredygtig EU. 2. Bekæmpelse af global ulighed. 3. EU`s samarbejde med Tyrkiet. 4. EU som et fredsprojekt.

LÆS:  EU sender milliarder til Tyrkiet og Syrien efter jordskælv

Jeg kan bidrage til løsningen af disse problematikker i Europa-Parlamentet ved at bruge mine kompetencer i netværksopbygning, ledelse, dannelse og organisatorisk indsigt.

Jeg kan organisere begivenheder, seminarer eller kampagner for at øge bevidstheden og mobilisere støtte fra offentligheden.

Jeg kan samarbejde med NGO’er og med mine kompetencer i ledelse og organisatorisk indsigt hjælpe med at styrke deres effektivitet og indflydelse.

Jeg kan udvikle oplysningskampagner om menneskerettigheder og global ulighed. Dette kan bidrage til at skabe en bredere forståelse og engagement i samfundet.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *