46 personer er fundet døde i lastbil i Texas

46 mennesker er fundet døde i en lastbil i udkanten af byen San Antonio i den amerikanske delstat Texas.

Tre personer er tilbageholdt af politiet, efter at 46 migranter er fundet døde i en lastbil i San Antonio. Lastbilen blev fundet ved en jernbane, og flere brandbiler og ambulancer har været på stedet.

Der er ingen børn blandt de døde. Desuden er 16 personer bragt til hospitalet med symptomer på hedeslag. Fire af de indlagte er børn.

Ifølge brandvæsnet var der ingen tegn på, at der var vand til rådighed inde i lastbilen.

Politichefen i San Antonio, William McManus siger, at det er den største hændelse af sin slags i San Antonio, og at en føderal efterforskning skal klarlægge, hvad der er sket.

Greg Abbott, der er guvernør i Texas, skriver på Twitter, at ofrene er migranter.

Tre personer er ifølge politichefen anholdt i sagen, men det er uklart, om de anholdte er direkte involveret i menneskesmugling.

De seneste måneder har et rekordhøjt antal af migranter krydset grænsen fra Mexico til USA. Det har ført til kritik af præsident Joe Bidens immigrationspolitik.

Den republikanske guvernør i Texas, Greg Abbott, skriver også på Twitter, at det er Biden, der bærer skylden for dødsfaldene.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *